LEO

Olen mõned head aastat tagasi blogis juba kirjutanud, et leopardimustriga on mul nagu paljudel teistelgi. Olen minagi see, kes kord seda armastab, kes kord selle vastu võitleb. Tõsi on aga see, et külmaks ei jäta see muster kedagi. Kordasin seda mõtet ka ajakirja MOOD septembrinumbris, kus leopardimustrit pigem isegi ülistasin ning igati julgustasin seda (pigem) aksessuaaride näol ka kandma. Nüüd olen jõudnud septembrist detsembrisse ja omaenda mõttest on saanud ka teostus ning kui jätkuvalt ei plaani see lumi maha tulla, siis võib mind varsti nendes kassilistes linnapeal jalutamas ka näha. Sest nende kingakarbis hoidmine ei pidavat enam ühe halli kassilise arvates kõne alla tulema.

Saapad: Cortefiel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *