ANY DAY NOW

Kohe-kohe on välja tulemas ajakirja MOOD maikuu number, mis on minule eriline kahe asja poolest – esiteks kannab imeline kaanestaar Mai Palling kaanel kaunimat kleiti, mille üks kiirmoebränd eales oleks võinud välja anda (veenduge selles ise näiteks ajakirja MOOD Facebooki leheküljel), ning teisalt sellepoolest, et esimest korda oli moeseerias minu ees kolm modelli (miks on kolm korda rohkem kui tavaliselt) ning vaatamata raskete kodumaitse disainerite couture-kleitidega ringijooksmisest saadud stressile ja seljavalule, saan ma nüüd absoluutselt aru, miks fotograaf Sandra Palm neid just kolm tükki soovis. Siin väike preview kohe ajakirjalettidele jõudvast mainumbri moeseeriast, ülejäänud leiab aga siis juba ajakirja enda vahelt.

Fotod: Sandra Palm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *