KÄT STUDIO OPENING

Tulles nüüd Riia moenädala postituste koomast välja ja naastes heade Eesti asjade juurde, siis kindlasti tahan ma siingi lehel ära märkida, et Kätlin Kikkas on oma brändi KÄT tarbeks avanud Telliskivi Loomelinnakus valgusküllase showroomi, kuhu sobib imeliselt sisse ka tema uus kevad-suvine kollektsioon. Siin mõned kaadrid, mis said tehtud (tegelikult juba nädalaid tagasi) tema stuudio/showroomi meeleolukal avamisel. Promise to be back soon!

line

And now once Riga Fashion Week posts “coma” is over, I want to let you know that a good friend of mine – designer Kätlin Kikkas – has opened a nice and light showroom/studio for her fashion brand KÄT. Here are some moments (from weeks ago actually) that were made at studio opening party. I promise to be back soon!

Wearing pants: KÄT / Top: Topshop / Shoes: ASOS / Watch: CLUSE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *