FASHION WEEK KICKSTART

Esimene Tallinn Fashion Weeki päev edukalt üle elatud, emotsioonid on üles, alla ja üles ära käinud, aeg teha parimatele üks tõsine kummardus.

Millest siis alustada? Ma olin alguses kohati kahel meelel seoses sellega, et Kuld- ja Hõbenõel antakse üle juba esimesel õhtul. Ühelt poolt jääb ära paras pinge kruttimine, teisalt kipuvad need kollektsioonid latti ikka parajalt kõrgele seadma – ei ole just ideaalne järgnevate päevade disaineritele. Samas, käies etenduste järel disainereid backstage’is kallistamas (ja võib-olla ka lähemalt kollektsioone näppimas), siis oli näha, kui õnnelikud nad olid, et see tehtud sai.

Mida esile tuua? Kõrghetki oli mitmeid, ja tõesti mitmeid. Väga hea algus kogu üritusele ja ma tabasin end mitmel korral esireas disainerile omaenda kiljumise saatel aplodeerimas. That’s what I do, kui mulle midagi väga meeldib. Äli Kargoja ja August, KÄT – ja muidugi Aldo Järvsoo – te olete nii imelised, et mul ei jätku sõnu ka, et teid ära kiita. Whitetail ja #jonurm, ma võtan teie ees maha kõik mütsid, mida võtta annab. Mind täitis tõesti puhas ja siiras rõõm nii häid kollektsioone laval nähes, ja te ei kujuta ette, kui lihtsaks need kollektsioonid minu kui stilisti elu lähitulevikus teevad.

Mis veel? „Tiiserdamise“ mõttes võin ehk juba ära mainida, et kuna ma olin (ja olen jätkuvalt) Whitetaili kollektsioonist nii vaimustuses, siis kuidagi läks lausa nii, et tänasel teisel TFW päeval saan ma kanda midagi, mis just nimelt Whitetaili etenduse ajal eile moelaval kõndis. Otse moelavalt moeblogija selga? I like where you are heading with this, Estonian fashion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *