BEAUTY TALK

Kui Eestis avab veebipoe kaubamärk, mis juba paari aasta vältel on minu vannitoa riiulis-kapis-sahtlis võtnud enda alla kõige rohkem ruumi, siis tegelikult ei olegi paremat aega, et sellele kaubamärgile natuke kiidulaulu laulda. Ning arvasite õigesti, jutt käib imelisest MÁDARAst.

Minu armastus ja lojaalsus MÁDARA kaubamärgile sai alguse mõneti ehk üllatavast tootest – deodorandist. On küll natuke vähem glamuurse kõlaga ilutoode, kuid oma lihtsuses nii suurepärane, et olen neid tühjaks kasutanud juba viis kui mitte kuuski ja ausõna ei planeeri oma ustavust mõnele tavapoe variandile tagasi vahetada. Samuti olen ma üks suurimaid MÁDARA näovahu austajaid, Detox maski austajaid ja kuna ma ei ole enam “just oma esimeses nooruses” ning mu silmaalused tahavad vahel sellest märku anda, siis mu järjekordne lemmik – MÁDARA silmakreem – teeb nii, et sellest võimalikult vähesed aru saaksid.

Minu uusim iluavastus MÁDARAlt on aga seesama pildil jäädvustatud mitsellaarvesi. Minu esimene kokkupuude taolise veega ei olnud just kõige muljetavaldavam, seega olin kindluse mõttes ka natuke skeptiline, kuid kasutuskogemus sai sellega siin nii meeldiv, et ma olen juba nagu kõndiv reklaam, kui kuulen, et keegi puhastava näovee otsingul on. Meeldivast lõhnast meeldiva niisutuseni ja on absoluutne oht, et selle mitsellaarveega läheb täpselt sama rada, kui on läinud nende MÁDARA deodorantidega ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *